Mega Moolah: Spela och lär dig mer om spelet och dess regler | Snabbare

I Mega Moolah kan du jaga den högsta vinsten tillsammans med lejon , elefanter, giraffer och apor. Spelet utspelar sig nämligen på den afrikanska savannen. Bakom spelet står Microgaming och Mega Moolah bjuder på hela 4 stycken jackpottar. I den här guiden ger vi dig all information som du behöver för att komma igång att spela. Vi ger dig svaret på frågor såsom “finns det några free spins i Mega moolah” och “hur mycket kan man vinna”.  Bege dig ut på Safari och ta chansen att vinna!

Mega Moolah jackpots

Spelet har fem stycken rader och tre stycken hjul. Det minsta belopp som du kan satsa är 2.50 kr och det högsta är 62,50 kr. Eftersom att spelet har en sk progressiv jackpot vet man i förväg inte hur hög vinsten blir. Vinstpotten fortsätter att växa tills en spelare tar hem hela vinsten. Spelets största jackpot börjar ofta på 10 miljoner kr.

Här på Snabbare.com hittar du även flera andra spel med progressiva jackpottar,  kika gärna i vår jackpottavdelning för att se på vilken nivåer de ligger på just nu. Dessutom erbjuder vi spel som t ex poker och roulette

Grafik och ljud

Spelets animationer är välgjorda. Tack vare ljudet av djur långt borta i fjärran får man faktiskt känslan av att befinna sig på en savann.

Symboler

 • Det är lejonet som fungerar som wildsymbol.
 • Scattersymbol i Mega moolah är den lilla apan.
 • Savannens andra djur, bland annat zebror, giraffer, elefanter och antiloper dyker självklart även upp som symboler i spelet.
 • Ess, Kung, Dam, Knekt och Tia återfinns även som symboler.

För att du ska få en vinst krävs minst tre stycken likadana symboler på en rad. Lejonet kan som sagt ge de högsta vinsterna. Tre lejon-symboler betyder att din vinst fördubblas!

Bonusfunktioner

 • Multiplikatorer
 • Wilds
 • Free spins
 • Bonusspel

Observera: Observera att den här formen av bonus-funktioner är en del av spelet Mega Moolah och inte något som vi tillhandahåller som erbjudande på Snabbare.

Free spins 

Om du får upp minst tre stycken scatter-symboler belönas du med free spins i Mega moolah.  Vid varje tillfälle får du 15 stycken free spins. Dessutom kommer vinsterna att tredubblas i det här läget.

Lyckohjul

När du kommer till lyckohjulet har du chansen att vinna de högsta vinsterna. Lyckohjulet aktiveras helt automatiskt i Mega Moolah, men om du har gjort en större insats ökar också sannolikheten för att du får testa turen i lyckohjulet.  Detta består av flera olika färger och varje motsvarar en av de fyra jackpottarna. Visste du förresten att den högsta vinsten någonsin i Mega Moolah ligger på 170 miljoner kronor?

I spelet finns det fyra stycken jackpottar:

 • Mini jackpot 
 • Minor jackpot
 • Major jackpot 
 • Mega jackpot 

RTP och volatilitet

Mega Moolah har en RTP som ligger på 88,12 procent. Spelet har en volatilitet som bedöms som låg.

Jackpotspel och slots

Om du gillar jackpottspel har du en hel del att se fram emot här för Snabbare. Även om Mega Moolah har hunnit att få några år på nacken, spelet lanserades redan 2006, är fortfarande väldigt populärt. Förutom safariäventyret i Mega Moolah kan du även testa klassiker som Mega fortune Dreams, Mega fortune och Hall of Gods. Oavsett om det gäller slots, jackpottspel eller casino online kan du alltid komma igång snabbt och spela och hos oss.