Mega Fortune Dreams: Spelregler och info | Snabbare

Vem drömmer inte om att vinna stort? Mega fortune Dreams är en glimrande slot med juveler, champagneflaskor och lyxbåtar. Spelets tema är pengar och jetsetliv. Bakom spelet står NetEnt och det här är en uppföljaren till den tidigare succén med samma tema: Mega Fortune. Skillnaden mellan de två spelen är att vinstsumman är ännu högre den här gången. I vår spelguide ger vi dig allt som du behöver veta om det lyxiga spelet.  Läs vidare och få en översikt av spelet alla jackpottar och bonus funktioner.

Spelplan Mega Fortune Dreams

Spelet har 20 stycken fasta vinstlinjer, 3 rader och 5 stycken hjul. Insatsnivån ligger mellan 1 och 4. Det minsta belopp som du kan satsa i Mega Fortune Dreams är 2 kr och det högsta beloppet är 800 kr. Vinner gör du med rätt kombinationer av symboler placerade från vänster till höger på spelplanen.

Tema och grafik

Om man jämför med Mega fortune Dreams med sin föregångare så står det klart att både grafik och ljud är snäppet bättre den här gången. Vi befinner oss återigen på en lyxbåt och i bakgrunden kan du se vajande palmer och ett glittrande hav. Självklart ackompanjeras glamorösa spelet av loungemusik.

Mega Fortune Dreams symboler 

  • Diamanten är spelets scattersymbol.
  • De två palmerna är wild-symbol i Mega Fortune Dreams.
  • Andra symboler bland annat lyxiga klockor, vackra ringar och och påkostade handväskor.

Tre jackpottar

Spelet har tre stycken jackpottar. Den högsta går under namnet Mega Jackpot. Den startar alltid på €250,000 och tickar sedan uppåt tills en spelare tar hem vinsten. 5,5% av alla satsningar som görs i spelet går direkt till jackpotten. Det finns även två andra jackpottar i spelet: Major Jackpot och Rapid Jackpot. 1% av alla satsningar går till dessa vinstpotter.

Free spins

Det lyxiga spelet bjuder även på free spins. Om du får 3 st scattersymboler, dvs den skimrande diamanten, så belönas du med tio stycken gratissnurr. Får du fyra stycken diamantsymboler så blir 10 free spins dina, fem stycken scatters-symboler ger hela 20 free spins. Dessutom kommer du även att få en multiplikator när du befinner dig i free spins-läget. Den kan öka ända upp till 10X.

Observera att omnämnda free spins och bonusar är en del av funktionerna i spelet Mega Fortune Dreams och inget som  tillhandahålls som erbjudande av Snabbare.com.

Re-spins i Mega Fortune Dreams

Om du får Wild-symbolen så betyder att alla andra symboler, förutom scattersymbolen, kommer att ersättas. Det ökar chansen för en vinnande symbolkombination och dessutom har du chansen att vinna re-spins. Skulle du få fem stycken wild-symboler på en vinstlinje blir vinsten ännu större.  Förutom de stora jackpottarna kan du även vinna hela 1 680 000 mynt i Mega Fortune Dreams.

Jackpotthjul

Spänningen kommer garanterat att stiga när du kommer till jackpotthjulet. Det är nämligen här som du har chansen att vinna den största vinsten. Du kan inte påverka dina chanser att komma till lyckohjulet, här gäller det att ha turen på sin sida. Framför dig kommer du nu att se ett hjul och i mitten av det så finns den högsta vinsten. Högst är alltså vinsten i lyckohjulets mitt, i de yttre hjulen har du chansen att vinna någon av de andra två jackpottarna.

RTP och volatilitet

Mega Fortune Dreams har en RTP som ligger strax över 96%. Spelet volatilitet bedöms som medelhög.

Jackpotspel på Snabbare

Mega Fortune Dreams är en riktig klassiker när vi snackar jackpottspel. Här på Snabbare hittar du såklart även flera andra titlar med progressiva vinstpotter. Kom igång och spela casino snabbt och enkelt – logga in direkt med e-legitimation. Det är även möjligt att göra insättningar direkt med Swish. Skulle du ha turen på din sida och vinna i Mega Fortune Dreams kan du alltid ta ut dina vinster snabbt hos oss.