Spela Mega Fortune – Läs hur spelet går till | Snabbare

Mega Fortune är ett spel som kantas av både lyx och glamour. NetEnt står bakom spelet som har flera spännande funktioner – men det är så klart spelets progressiva jackpottar som gjort spelet känt över hela världen. Slotten är egentligen relativt enkel, men chansen att vinna stort lockar många spelare. Läs vidare så berättar vi mer om spelet och vad som krävs för att du ska kunna komma till bonusrundan. Kanske är det här ett spel för dig?

Förutom jackpottspel erbjuder vi på Snabbare.com t ex även roulette, poker, betting och många olika live casino spel.

Mega Fortune spelplan

Med sina 5 hjul och 3 stycken rader har Mega Fortune en klassisk uppbyggnad. Du kan spela på 25 olika vinstlinjer.  Innan du börjar att spela väljer du: 

  • Myntvärde.
  • Insatsnivå 
  • Antal linjer 

I Mega Fortune Kan du min satsa 2,50 kr och högst 500 kr.

Tema och grafik

Känn dig som en miljonär. Glamour, flärd och jetset står i fokus i den här slotten. På spelplanen kommer du att kunna se palmer och en lyxyacht. I horisonten reser sig skyskraporna mot himlen och i bakgrunden hör du en passande loungemusik. 

Symboler

Symbolerna i Mega Fortune följer självklart det lyxiga temat. 

  • Konjaksglaset, cigarren, sedelklämman och limousinen är de högt betalande symbolerna. 
  • Den lyxiga motorbåten är spelets absolut högst betalande symbol. Symbolen fungerar som Wild i spelet och kan därmed ersätta alla andra symboler.
  • Ringarna i färgerna blå, gul och grön är spelet lägst betalande symboler. 
  • Den röda ringen har har ett mellanhögt värde. 
  • Missa inte heller champagneflaskan, det är nämligen spelets free spins symbol.

Tre likadana symboler i rad från vänster till höger ger en vinst.

Free spins

Får du 3 till 5 champagneflaskor så kommer freespins-läget att aktiveras. Här kan du dessutom vinna ännu fler gratissnurr. I bonusläget finns också multiplikator som kan hjälpa dig att få en ännu större vinst. Dessutom finns det även multiplikator som kan ge dig X5. 

Observera: Den här formen av bonusfunktioner är en del av spelet Mega Fortune och inte något som vi tillhandahåller som erbjudande på Snabbare.

Här kan du läsa mer om vilket sortiment vi erbjuder.

Jackpottar

Det är såklart jackpottarna här som lockar mest i Mege Fortune. Om du får tre stycken bonussymboler så kommer du att förflyttas till ett jackpott-hjul. På detta kommer du att kunna se ett antal pilar och dessa kan leda dig in till mitten där den absolut största jackpottvinsten väntar. På vägen till den största jackpotten delas även två andra jackpottar ut, dessa ligger dock inte på lika höga nivåer som megajackpotten. Spelets tre jackpottar går under namnen “Jackpot rapid”, “Jackpot major” och “Jackpot mega”.  Visste du förresten att Mega Fortune faktiskt har tagit sig hela vägen in i Guinness Rekordbok? Spelet har nämligen delat ut en vinstsumma på hela €17 miljoner, vilket är den högsta summa som någon någonsin vunnit in en slot.

RTP och volatilitet

Spelet har en RTP på 95,9 % och dess volatilitet är medelhög. Dess maxvinst ligger på hela 1 680 000 mynt

Spela på Snabbare

Spela Mega Fortune idag om du ute efter en spänningsladdad upplevelse. Testa att spela det i demoläge eller ta chansen att vinna genom att göra en riktig insats. Du hittar såklart även många andra jackpottspel på Snabbare, till exempel uppföljaren Mega fortune Dreams. Du kommer igång och spelar snabbt tack vare inloggning med e-legitimation och vi erbjuder alltid snabba uttag.